Ukončuji utrpení, na lásku se život mění

Může se stát, že zažijeme utrpení. Ale proč v něm setrváváme?

Pokud je utrpení moc, vysíláme signál: Nechci tu být. Milosrdný Život přichází s nabídkami na změnu. Proč nedokážeme nabídky vnímat?

 „…můj přítel je agresivní, často pije, pak mi svěchno vyčítá, občas mě škrtí…“ „…udeřil mě do břicha před našim tříletým synkem…“ „několikrát denně mi telefonuje do práce, vyptává se na mě mých kolegů…“ „…krachuje mi firma, přítelkyně mě opouští, nedokázal jsem ji změnit, začíná mi haprovat zdraví…“ „…moje dcera mě vyhodila z bytu, těch 8 tisíc důchodu mi na měsíc nestačí, nic necítím…“ „…nenávidím své rodiče…“

Absolvovala jsem desítky odblokací a stále pokračuji. Občas slyším znít uvnitř sebe různé věty: „Pravda nás osvobodí.“ Od čeho? Jak? A jaká je to pravda? „Všechno co dělám, dělám pro sebe.“ To snad ne? A co z toho mám?

„Ukončuji utrpení, na lásku se všechno mění.“ Na jakou lásku? Lásku k čemu? Lásku ke komu? V dětství jsme se naučili různé strategie, abychom „dosáhli svého“. Co je to svého? A používáme je dodnes? Jsou pro nás všechny vždy výhodné? Jsou některé pro lidskou bytost destruktivní? Jsme „biopočítače“ plné virů?

Co s tím můžeme dělat?

Můžeme v sobě nechat otázky znít…

Můžeme je i dostat…

Můžeme požádat o odpovědi…

Mohu stát při vás, než budete bezpečně stát sami...

Je to úžasné dobrodružství. Hodně štěstí :))

Mysl tvou šílenou – zpomalím.
Nitro tvé krásné – odhalím.
Emoce do rovnováhy – dám,
můžeš pak říct – nic už nehledám.

Jsem Duch ve svém těle,
řídím svůj život jasně a směle.